fbpx

Informasjon

Inspirit Tattoo Studio
Pedersgata 47
4013 Stavanger
Få veibeskrivelse

Åpningstider
Man-lør: 11:00 – 15:00
Lørdag: etter avtale

Åpent utover åpningstider etter avtale

Egenerklæring

Informasjon

Inspirit Tattoo Studio
Pedersgata 47
4013 Stavanger
Få veibeskrivelse

Åpningstider
Man-lør: 11:00 – 15:00
Lørdag: etter avtale

Åpent utover åpningstider etter avtale

Egenerklæring

Egenerklæring

Egenerklæring

Hvis jeg har diabetes, epilepsi, hjertesykdom, tar medisin som tynner ut blodet, eller hvis jeg har hepatitt, HIV, AIDS eller noen form for en smittsom sykdom, skal jeg informere tatovøren om dette i forkant av tatoverings timen.

Hvis jeg har noen form for medisinske eller hudsykdommer som: akne, arr (keloid), eksem, psoriasis, fregner, føflekker eller solbrenthet i området der jeg skal bli tatovert, som kan påvirke tatovering. Og hvis jeg har noen form for infeksjon eller utslett hvor som helst på kroppen, skal jeg informere tatovøren om dette i forkant av tatoverings timen.

Jeg erkjenner at tatoveringen er en permanent endring i mitt utseende, og at ingen løfter har blitt gitt om å senere endre eller fjerne min tatovering. Så vidt jeg vet, har jeg ikke en fysisk, mental eller medisinsk svekkelse eller funksjonshemming som kan påvirke mitt velvære som et direkte eller indirekte resultat av min beslutning om å ta en tatovering.

Jeg erkjenner at det ikke er mulig for tatovøren å finne ut om jeg kan ha en allergisk reaksjon på pigmentene eller prosedyrene som brukes på min tatovering, og jeg er enig om å godta risikoen for at en slik reaksjon er mulig.

Jeg er inneforstått med at betennelser og infeksjoner alltid er en risiko ved å ta en tatovering, spesielt i tilfeller der jeg ikke tar skikkelig vare på tatoveringen, ikke følger pålagte etterbehandlings instrukser eller ved egen uaktsomhet, og jeg er enig om å godta risikoen for at betennelser og infeksjoner er mulig, jeg er også enig i at jeg er ansvarlig for at etterbehandlings instruksene følges, og at tatovøren er uten ansvar.

Jeg er inneforstått med at etterbehandlings instrukser sendes til meg på e-post og -/eller sms, og at jeg kan finne etterbehandlings instruksene på www.inspirittattoo.no. Jeg er enig om å følge tatovøren sine etterbehandlings instrukser mens tatovering min gror. Jeg er også enig i at dersom etterarbeid skal være nødvendig, på grunn av min egen uaktsomhet, vil dette bli gjort på min egen bekostning.

Jeg forstår at hvis jeg gjennomfører former for; hud behandlinger, laser hårfjerning, plastisk kirurgi eller andre hud forandrings prosedyrer, kan det resultere i uønskede endringer i min tatovering.

Jeg bekrefter at jeg har fått informasjon om at utstyret som brukes under tatoverings prosessen er sterilt, og at det ikke eksisterer noen form for smittefarer under tatoverings prosessen.

Jeg bekrefter at jeg er over 18 år, jeg ikke er gravid eller ammende, og jeg er heller ikke under påvirkning av alkohol eller andre rusmidler.

 

Samtykke

Jeg samtykker til at tatovøren fratas ansvar for enhver skade som skyldes at jeg, i den hensikt å oppnå tatoveringen, har holdt tilbake opplysninger tatovøren har bedt om i forbindelse med utførelse av tatoveringen, -og/eller som jeg burde skjønne vil ha betydning for behandlingsmetode, og for bedømmelse av risikoer forbundet ved tatoveringen.

Jeg er innforstått med at om jeg ikke overholder opplysningsplikten som nevnt ovenfor, vil ikke tatovøren være ansvarlige for resultatet av tatoveringen. Jeg er også kjent med at om jeg uten å vite det, lider av en sykdom som først gir seg tilkjenne etter tatoverings prosedyren, er tatovøren uten ansvar.

Jeg er innforstått med at når tatoverings stensilen er påført på kroppen, er jeg selv ansvarlig for å kontrollere at stensilen er i henhold til mine ønsker før tatoverings prosessen starter, jeg er selv ansvarlig for å be om endringer i motivet eller plasseringen av stensilen. Og er inneforstått med at slike endringer må jeg be om før tatoverings prosessen starter, og at slike endringer kan påvirke totalprisen for tatoverings timen min.

Rull til toppen