Ofte stilte spørsmål

Oftestilte spørsmål

Du kan sende oss en forespørsel ved å fylle ut forespørsel skjemaet på nettsiden vår, eller ved personlig oppmøte i studioet i våre åpningstider.

Ventetiden vår varier ut i fra hvilken artist du skal tatovere deg hos, men det vil aldri være over 3 måneder ventetid. 

Det er også mulig å registrere seg på venteliste, om vi da får en avbestilling vil de som står oppført på vår venteliste få første rett på timen. 

Det er sjeldent det er åpninger i timeplanen samme dag. Dette betyr at vi sjeldent kan tilrettelegge for drop-in. Vi anbefaler at du på forhånd kontakter oss ved å ringe 51731616 eller skriver til oss på messenger.

Vi har ingen fastpris på tatoveringer. Dersom du sender oss en forespørsel, så kan vi gi deg et prisoverslag. Vi beregner prisen basert på størrelse, tidsforbruk, utstyr og kroppsplassering.

Du finner mer informasjon om hvordan vi beregner prisen i tattoo guiden vår

Du må være fylt 18 år for å tatovere deg hos Inspirit Tattoo. Vi godtar ikke samtykke fra foresatte.

Minsteprisen vår er 1200 kroner. Å starte en tatoveringsprosess koster både tid og penger. For hver timeavtale brukes det tid på administrasjon, klargjøring av design og arbeidsstasjon, d rengjøring, informasjon og kommunikasjon med kunden. Uansett hvor liten tatoveringen du ønsker er, vil det brukes tid på dette. Derfor har vi en minstepris på 1200 kroner.

Ja! i samarbeid med Resurs Bank tilbyr vi muligheten å dele opp betalingen. Et fleksibelt alternativ for deg som vil spre betalingen utover flere måneder i stedet for å betale en høy sum med en gang. Det gir deg friheten til å ta en tatovering uten å overbelaste økonomien din med høye enkeltbeløp.

Les mer om delbetaling

Ja, du kan kjøpe gavekort direkte i studioet eller bestille her

Dersom du ikke møter til timen, blir du fakturert med 1200 kroner pr. oppsatt time. Du kan lese mer om våre avtalebetingelser her

En konsultasjonstime er en gratis og uforpliktende samtale på inntil 45 minutter mellom deg og tatovøren hvor dere prater om det som er nødvendig for din kommende tatovering. For at konsultasjonen skal gå raskt og effektivt ber vi deg møte forberedt. Ta med relevante referanse bilder, skisser eller annet som kan være til hjelp for idéutvikling og design.

Du kan enkelt be om en konsultasjonstime ved å sende en forespørsel her

Ja, vi foretrekker å lage egne design tilpasset hver enkelt kunde.

Designet er inkludert i prisen når du bestiller time. Dersom du ønsker at tatovøren skal lage et design til deg før du bestiller time, koster dette 500 kroner pr. time. 

 

Nei vi tar ikke piercinger.

Rull til toppen