Ofte stilte spørsmål

Need Something

Ask Us Anything

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut vehicula eleifend sapien, quis cursus dui. Phasellus sodales nibh vel finibus malesuada. Nullam enim odio, imperdiet imperdiet mollis id, cursus sit amet nulla. Aenean pellentesque lectus a tristique consequat.

Vi har ingen fastpris på tatoveringer. Dersom du sender oss en forespørsel, så kan vi gi deg et prisoverslag. Vi beregner prisen basert på størrelse, tidsforbruk, utstyr og kroppsplassering.

Du finner mer informasjon om hvordan vi beregner prisen i denne artikkelen 

Nei vi tar ikke piercinger.

Du må være fylt 18 år for å tatovere deg hos Inspirit Tattoo. Vi godtar ikke samtykke fra foresatte.

FAQS

Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål (FAQ) er en samling av vanlige spørsmål og svar som gir rask informasjon om et emne, produkt eller tjeneste.

Du kan sende oss en forespørsel ved å fylle ut forespørsel skjemaet på nettsiden vår, eller ved personlig oppmøte i studioet i våre åpningstider.

Ventetiden vår varier ut i fra hvilken artist du skal tatovere deg hos, men det vil aldri være over 3 måneder ventetid. 

Det er også mulig å registrere seg på venteliste, om vi da får en avbestilling vil de som står oppført på vår venteliste få første rett på timen. 

Det er sjeldent det er åpninger i timeplanen samme dag. Dette betyr at vi sjeldent kan tilrettelegge for drop-in. Vi anbefaler at du på forhånd kontakter oss ved å ringe 51731616 eller skriver til oss på messenger.

Ja! i samarbeid med Resurs Bank tilbyr vi muligheten å dele opp betalingen. Et fleksibelt alternativ for deg som vil spre betalingen utover flere måneder i stedet for å betale en høy sum med en gang. Det gir deg friheten til å ta en tatovering uten å overbelaste økonomien din med høye enkeltbeløp.

Les mer om delbetaling

Dersom du ikke møter til timen, blir du fakturert med 1200 kroner pr. oppsatt time. Du kan lese mer om våre avtalebetingelser her

En konsultasjonstime er en gratis og uforpliktende samtale på inntil 45 minutter mellom deg og tatovøren hvor dere prater om det som er nødvendig for din kommende tatovering. For at konsultasjonen skal gå raskt og effektivt ber vi deg møte forberedt. Ta med relevante referanse bilder, skisser eller annet som kan være til hjelp for idéutvikling og design.

Du kan enkelt be om en konsultasjonstime ved å sende en forespørsel her

Ja, vi foretrekker å lage egne design tilpasset hver enkelt kunde.

Designet er inkludert i prisen når du bestiller time. Dersom du ønsker at tatovøren skal lage et design til deg før du bestiller time, koster dette fra 500 kroner pr. time.