Karriere

Arbeidsmiljø

Vi har et sosialt og inkluderende miljø, med en felles ambisjon om stadig utvikle oss, både som individuelle artister og som et team. Et sterkt samhold og fellesskap danner selve fundamentet i studioet vårt. Vi tror på å støtte og inspirere hverandre.

Arbeidsstasjon

Hver tatovør har sin egen arbeidsstasjon eller delt arbeidsstasjon med rotasjonssystem. Dette er for å sikre både kunders komfort og opprettholde høye hygienestandarder. Vi legger vekt på å skape en trygg og behagelig opplevelse for dine kunder.

Markedsføring

Vi hjelper våre artister med å utvide kundeporteføljene sine, ved bruk av omfattende markedsføringsteknikker og strategier. Vi er tilstede der kunder søker etter våre tjenester enten det er på sosiale medier eller i søkemotorer.

Formidling og leie

For å tatovere i Inspirit Tattoo sine lokaler, må det inngås en leie -og formidlingsavtale for arbeidsstasjonen. Avtalen er omsetningsbasert. 

Bookingsystem

Vi bruker Linework som booking system, som gjør det enkelt for deg som tatovør å holde kontroll på, sette opp eller endre på dine avtaler.

Søknadsskjema

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Stilling

Søknad

Klikk eller dra en fil til dette området for å laste opp.