Karriere

Vil du bli en del av Inspirit tattoo?

I forbindelse med at vi åpner i nye lokaler våren 2024 ser vi
etter flere tatovører og en Studio Manager.

Arbeidsmiljø

Vi har et sosialt og inkluderende miljø, med en felles ambisjon om stadig utvikle oss, både som individuelle artister og som et team. Et sterkt samhold og fellesskap danner selve fundamentet i studioet vårt. Vi tror på å støtte og inspirere hverandre.

Nye lokaler

Vårt nye lokale på 219 m2 er foreløpig under totalrenovering og vil stå klart våren 2024. Her vil vi skape det perfekte lokalet hvor artister kan utøve sin kreativitet i et inspirerende og behagelig miljø.

Tatoveringsrom

Hver tatovør har sitt eget tatoveringsrom eller delt rom med rotasjonssystem. Dette er for å sikre både kunders komfort og opprettholde høye hygienestandarder. Vi legger vekt på å skape en trygg og behagelig opplevelse for dine kunder.

Markedsføring

Vi hjelper våre artister med å utvide kundeporteføljene sine, ved bruk av omfattende markedsføringsteknikker og strategier. Vi er tilstede der kunder søker etter våre tjenester enten det er på sosiale medier eller i søkemotorer.

Formidling og leie

For å tatovere i Inspirit Tattoo sine lokaler, må det inngås en avtale om formidling og en leieavtale av tatoveringsrom. Begge avtalene er prosentbasert ut fra omsetning og trekkes fra provisjonsavregning «utbetaling/oppgjør»

Alt av forbruksutstyr, samt tatoveringsfarger og nåler inngår i leieavtalen.

 

Studio Manager

Bruk tiden din på det du elsker!. Å la vår studio manager håndtere bookingen for deg. Timeplanen din vil til enhver tid være tilgjengelig på mobilen din og synkronisert med booking systemet vårt.

 

Vi ser etter

Tatovør

Vi søker kreative sjeler med lidenskap for sitt arbeid til å bli en del av vårt team. 

Gjesteartist

Kunne du tenkt deg å gjeste hos oss?

Studio Manager

Vi søker en selvgående og imøtekommende Studio Manager til å lede studioet og den daglige driften.

Rull til toppen