Hva koster en tatovering?

Hvor mye koster en tatovering er et spørsmål vi ofte får fra de som ønsker å tatovere seg. Det er jo naturlig at dette er noe man lurer på når man ønsker å kjøpe en vare eller tjeneste, man vil jo helst vite på forhånd hvor mye penger som må beregnes og om man har råd til det. 

Uansett så kan det være et vanskelig spørsmål å besvare uten å vite noe om hva slags tatovering du er på jakt etter. Kanskje du er på jakt etter en minimalistisk tatovering på håndleddet eller kanskje du planlegger en sleeve i realisme.

HVORDAN BEREGNER VI PRISEN PÅ EN TATOVERING?

Det er forskjellige faktorer som påvirker kostnaden av en tatovering. Her går vi gjennom de faktorene vi bruker når vi beregner pris.

1. Minstepris

Å starte en tatoveringsprosess koster både tid og penger. For hver timeavtale brukes det tid på administrasjon, klargjøring av design og arbeidsstasjon, rengjøring, informasjon og kommunikasjon med kunden. Uansett hvor liten tatoveringen du ønsker er, vil det brukes tid på dette. Derfor har vi en minstepris på 1200 kroner.

2. Tidsforbruk

For hver timeavtale vil vi på forhånd beregne hvor mye tid som må beregnes på design av tatoveringen, hvor mye utstyr som må benyttes og antall timer som brukes på utførelsen av tatoveringen. Ut fra denne beregningen vil vi kunne gi deg et prisoverslag. Prisoverslaget er bindende for oss, og vi kan ikke øke prisen med mindre det gjøres endringer i tatoveringens design, størrelse eller kroppsplassering som vil påvirke tiden som brukes på utførelsen av tatoveringen og -eller hvor mye utstyr som må benyttes.

4. Kroppsplassering og hud

Hvordan huden er å tatovere er veldig individuelt, både når det kommer til kroppsplassering og person. Det er ofte forskjell på hvor mottakelig huden er for tatoveringsblekk. Enkelte har hud som umiddelbart vil forsøke å skille ut tatoveringsblekket fra huden, mens andre har hud som vil akseptere tatoveringsblekket lettere. 

Kroppsplasseringer slik som ribbein vil ofte være mer kostbar og tidskrevende enn hva en underarm er for eksempel. Grunnen til dette er at huden er annerledes og veldig tynn, det kan også være en del bevegelse som følge av ukontrollert pusting.

5. Utstyr

Under tatoveringsprosessen brukes det en del forskjellig utstyr, som for eksempel tatoveringsblekk og tatoveringsnåler. Tatoveringsnålene som brukes og tatoveringsblekket som er i blekk koppen er engangsutstyr som ikke brukes om igjen. Det kan gå flere forskjellige tatoveringsnåler på en tatovering, og det samme gjelder tatoveringsblekk. Det benyttes også en del annet engangsutstyr og forbruksutstyr slik som hansker, papir, medisinsk såpe, antibac, stencil papir, hudmarkører og beskyttelse trekk til gjenbruksutstyr. Kostnaden for engangsutstyr og deler av kostnaden for gjenbruksutstyret er noe som regnes inn prisen på hver tatovering.

HVA KOSTER EN FULL SLEEVE?

Prisen på en full sleeve er veldig varierende ettersom det vil være behov for flere sessions. Det er flere faktorer som er avgjørende for hvor mange sessions man trenger, for eksempel størrelsen på armen, dersom det er mye kroppsmasse som skal tatoveres, må man beregne at flere sessions vil være nødvendig, en annen faktor er varigheten på en session. Her spørs det på hvor mottakelig huden til den individuelle kunden er for tatoveringsblekk, og hvor lenge kunden klarer å håndtere smerten og ubehaget. Andre innvirkende faktorer er tykkheten på huden og hudtone

En full sleeve koster som regel mellom 18 000 – 60 000 kroner, men det kan også koste mer siden det er mange faktorer som kan ha innvirkning på totalprisen. Vi vil uansett kunne gi deg et prisestimat på forhånd.

Hva koster en fulldags session?
En fulldags session er 6 timer og koster fra 6000 kroner

Dersom man sitter lengre enn 6 timer vil man bli belastet med 1000 kroner ekstra pr. påbegynte time.

Skrevet av

Del

Tattoo stavanger tatovering stavanger inspirit tattoo

Abonner

Kommer

Følg oss

Tattoo stavanger tatovering stavanger inspirit tattoo

Relaterte innlegg

Tattoo stavanger tatovering stavanger inspirit tattoo
Tattoo guiden

Bedøvelse

En tatoverings prosess kan være langvarig og smertefull, og det er…

Les mer »