ENG

Informasjon

Inspirit Tattoo Studio
Pedersgata 47
4013 Stavanger
Få veibeskrivelse

Åpningstider
Man-lør: 11:00 – 15:00
Lørdag: etter avtale

Åpent utover åpningstider etter avtale

Bedøvelse

Informasjon

Inspirit Tattoo Studio
Pedersgata 47
4013 Stavanger
Få veibeskrivelse

Åpningstider
Man-lør: 11:00 – 15:00
Lørdag: etter avtale

Åpent utover åpningstider etter avtale

Bedøvelse

Bedøvelse

Bedøvelse

En tatoverings prosess kan være langvarig og smertefull, og det er gjerne fristende for enkelte å ty til bedøvelse for å lindre smerten. Men det er likevel enkelte ting du må være oppmerksom på.

 

KAN JEG BRUKE EMLA?

Emla er utviklet for smertelindring av nålestikk og mindre hudkirurgi, men etter vår erfaring så er Emla sin bedøvende effekt kortvarig. Vi må også gjøre oppmerksom på at effekten kan være varierende fra bruker til bruker.

 

HVOR KAN JEG BESTILLE BEDØVELSESKREM?

Det finnes mange forskjellige bedøvelseskremer på markedet, og det er ikke like lett å vite hvilke bedøvelseskremer som fungerer og er trygge. Vi fraråder derfor sterkt fra å bestille bedøvelseskremer på egenhånd. TKTX for eksempel, er en bedøvelseskrem du fort vil finne ved et google søk, dette produktet selges fra en rekke forskjellige nettbutikker hvor flere av dem hevdet å være den eneste «Offisielle forhandleren». Prosenten som står på selve pakken kan også være varierende fra hvilken nettbutikk du besøker, noen pakker kan ha strekkode mens andre er forseglet med gulltape. Det kan derfor være utfordrende å vite om det du bestiller faktisk er et ekte eller uekte TKTX produkt.

Du vil også finne bedøvelseskremer på markedsplasser slik som ebay og finn.no, men vær oppmerksom på at oppimot 95% av alle bedøvelseskremer solgt på markedsplasser er falske «i følge produsenter», og kan være helseskadelig, samt medføre komplikasjoner for selve tatoverings prosessen og gro prosessen.

Det er også  sannsynlig at et tatoverings studio ikke vil tillate deg å benytte bedøvelseskremer du selv har anskaffet, da det er en stor fare for at produktet du har anskaffet er falskt og kan være helseskadelig.

Vi anbefaler deg å forhøre deg med studioet om de tilbyr bedøvelse.

 

TILBYR DERE BEDØVELSE?

Vi tilbyr per dags dato ikke bedøvelse, men vi jobber med å finne en bedøvelseskrem som er i henhold til Norske lover og forskrifter.

Bedøvelse Gele

  • Påføres i forkant av tatoveringsprosessen
  • Virketid: 60 minutter
  • Varer i opptil 2 timer

Bedøvelse Spray

  • Påføres på tatovert hud
  • Varer i opptil 45 minutt
  • Kan påføres gjentatte ganger

 

INGREDIENSER

Aktive ingredienser: lidokain 4%.

Inaktive ingredienser: Purified Water, SD Alcohol 40B, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Propylene Glycol, Triethanolamine, Glycerin, Menthol, Chamomile (Chamomilla Recutita) Flower Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Green Tea (Camellia Sinensis) Leaf Extract, Comfrey (Symphytum Officinale) Root Extract, Acrylates/c10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Disodium EDTA, Caprylyl Glycol, Methylisothiazolinone.

Sist endret: 5. februar 2022

Relaterte innlegg

Rull til toppen