Bedøvelse

En tatoverings prosess kan være langvarig og smertefull, og det er gjerne fristende for enkelte å ty til bedøvelse for å lindre smerten. Men det er likevel enkelte ting du må være oppmerksom på.

Kan jeg bruke emla?

Emla er utviklet for smertelindring av nålestikk og mindre hudkirurgi, men etter vår erfaring så er Emla sin bedøvende effekt kortvarig. Vi må også gjøre oppmerksom på at effekten kan være varierende fra bruker til bruker.

Hvor kan jeg bestille bedøvelseskrem?

Det finnes mange forskjellige bedøvelseskremer på markedet, og det er ikke like lett å vite hvilke bedøvelseskremer som fungerer og er trygge. Vi fraråder derfor sterkt fra å bestille bedøvelseskremer på egenhånd. TKTX for eksempel, er en bedøvelseskrem du fort vil finne ved et google søk, dette produktet selges fra en rekke forskjellige nettbutikker hvor flere av dem hevdet å være den eneste «Offisielle forhandleren». Prosenten som står på selve pakken kan også være varierende fra hvilken nettbutikk du besøker, noen pakker kan ha strekkode mens andre er forseglet med gulltape. Det kan derfor være utfordrende å vite om det du bestiller faktisk er et ekte eller uekte TKTX produkt.

Du vil også finne bedøvelseskremer på markedsplasser slik som ebay og finn.no, men vær oppmerksom på at oppimot 95% av alle bedøvelseskremer solgt på markedsplasser er falske «i følge produsenter», og kan være helseskadelig, samt medføre komplikasjoner for selve tatoverings prosessen og gro prosessen.

Det er også  sannsynlig at et tatoverings studio ikke vil tillate deg å benytte bedøvelseskremer du selv har anskaffet, da det er en stor fare for at produktet du har anskaffet er falskt og kan være helseskadelig.

Vi anbefaler deg å forhøre deg med studioet om de tilbyr bedøvelse.

Tilbyr dere bedøvelse?

Vi tilbyr per dags dato ikke bedøvelse, men vi jobber med å finne en bedøvelseskrem som er i henhold til Norske lover og forskrifter.

Skrevet av

Del

Tattoo stavanger tatovering stavanger inspirit tattoo

Abonner

Kommer

Følg oss

Tattoo stavanger tatovering stavanger inspirit tattoo

Relaterte innlegg